Dassy Werkkleding Shop

Hier kan u het ganse gamma van het merk Dassy vinden, dé “Beste prijs/kwaliteit Koop”.
Mocht u toch niet vinden wat u zoekt, stel hier uw vraag of bel ons op +32 3 297 19 21.
Ons team staat klaar om u verder te helpen!
  
Ook voor bedrukking of borduring helpen we u graag verder.
   
  
Wie is Dassy?
DASSY EUROPE BVBA werd opgericht in 2007 als spin-off van een Belgische textielgroep met meer dan 40 jaar ervaring in de productie van werkkleding. Vanuit de opgebouwde kennis op vlak van aankoop van grondstoffen, patroonontwikkeling en confectie werd de DASSY collectie ontwikkeld. In drie jaar tijd wist DASSY, als nieuwkomer op de markt van professionele werkkledij, een plaats te verwerven tussen de andere topmerken.  
  
DASSY is kwaliteitsbewust en hecht veel belang aan het productieproces van de werkkledij. Net daarom wordt de DASSY collectie ontworpen door een eigen creatief en ervaren Belgisch team. Van styling tot verpakking, elke stap in het ontwikkelingsproces wordt door hen op de voet gevolgd. DASSY biedt een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle werkkleding in verschillende stoffen. Aan alle gebruikte materialen zoals stoffen, ritsen, knopen… worden hoge kwaliteitseisen gesteld. Er wordt gewerkt met toonaangevende partners zoals Cordura®, 3M®, KROKO®, YKK® en Teflon®.
  
DASSY richt zich tot professionelen uit diverse sectoren zoals onder andere bouw, wegenbouw en logistiek. De collectie is zo opgebouwd dat men snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan vinden, van broek met jas tot bretelbroek met fleece en T-shirt, volledig in functie van de bedrijfskleuren van de klant.
Bing Tracking