Chaud Devant Leren Schort Fusion Moonshine Black

A065470
Chaud Devant

Kleur

Maat

  • W65 / L80
stuks
SKU: 675

Omschrijving

De Chaud Devant Schort Fushion Moonshine Black is authentiek, lichtgewicht en tijdloos. Van bistro, foodtruck tot trendy bar, de nieuwe Chaud Devant Leather70 collectie voelt zich overal thuis. De innovatieve combinatie rundleer en polyester maakt de leren schorten en sloven licht en minder kwetsbaar voor vlekken. Alle banden zijn op maat te verstellen. De ´raw edge - single stitch´ afwerking geeft de collectie de herkenbare, stoere uitstraling. De Leather70 collectie bestaat uit 4 kleuren: Irish Cream, Bourbon Gold, Barrel Brown en Moonshine black.
Reinigingsadvies: Dit natuurlijke product kan worden afgenomen met een vochtige doek. Eventueel kan een neutrale zeep als groene zeep worden gebruikt voor het afnemen van het materiaal. De banden kunnen apart worden gereinigd op 30 graden.

Dit stoere, korte schort kenmerkt zich door op de rug kruislingse banden. Een fraaie en praktische vondst, want de cross-look sluiting maakt de nekbelasting minimaal. Aan de voorkant is een dubbele pocket verwerkt.

  • Removable fastening
  • With crossed straps
70% Leer / 30% PL
Light weight material
Bing Tracking